https://fitnessfarum.goactivebooking.com/

Ofte stillede spørgsmål

Ind- og udmeldelse

Du kan melde dig ind her: Køb af Medlemskab

 

Du skal downloade GO ACTIVE app’en i din appstore ved brug af providerkoden 124800. Derefter skal du bruge dine loginoplysninger, som du har modtaget i din Velkomstmail. Du benytter app’en til at komme ind i centeret samt holdbooking. 

Opsigelse kan ske online på din personlige profil eller via e-mail på kontakt@fitnessfarum.dk. Din opsigelsesvarsel er løbende måned + 1 måned fra den dag, vi modtager din opsigelse.

Medlemskab og betaling

Hvis du mister din telefon, skal du henvende dig nede i centeret i den bemandede åbningstid. Her vil vores personale hjælpe dig med at oprette dit login på din nye enhed. 

Din regning kan f.eks. være højere fordi du har købt produkter i vores automater, eller fordi du har fået en bøde for ikke at være fremmødt til et hold. Hvis du gerne vil have hjælp til at forstå din regning, kan du henvende dig til personalet i centerets bemandede åbningstid. Du kan også tilgå din regning i din Go Active app.

 

Holdtræning

Du kan til- og afmelde dig hold her eller i appen.

Hvis der ikke er ledig plads på et hold, kan du tilmelde dig venteliste. Er du forhindret i at komme til din holdreservation, skal du melde afbud senest 3 timer før holdstart, uanset om du har plads på holdet eller er på venteliste.

Du fremmøder automatisk til dit hold, når du checker dig ind igennem gates via din medlemsapp. Er du i tvivl om hvordan, kan du spørge personalet.

Du skal være fremmødt senest 10 minutter inden holdstart.

Hvis du ikke afmelder eller fremmøder, bliver du opkrævet et gebyr for manglende fremmøde jf. gældende prisliste. 

Træningsven

Du kan dele dit medlemskab med én anden person.

Ja, det kan han/hun godt. Alle køb kommer på din opkrævning.

Du kan vælge at nedgradere dit medlemskab til kun at gælde dig selv. Nedgradering af medlemskab følger regler for opsigelse. 

Det koster ikke noget at have en Træningsven tilknyttet, hvis du har et medlemskab til 300 kr./md. Hvis du ønsker at skifte din Træningsven, koster det 50 kr.

Hvis du stopper dit medlemskab, vil din Træningsvens adgang automatisk stoppe, når dit medlemskab udløber.

Ja. Din Træningsven kan træne fitness og hold, og kan træne i hele centerets åbningstid. Du og din Træningsven behøver i øvrigt ikke at træne på samme tidspunkt: I kan træne sammen eller hver for sig. Det bestemmer I selv

Lige så snart du har tilmeldt din Træningsven og din Træningsven har modtaget sin velkomstmail, kan han/hun downloade app’en og komme i gang.

Fik du ikke svar på dit spørgsmål?

Skriv til os fra nedenstående formular, og vi svarer dig hurtigst muligt.

Bemærk venligst, at der kan være op til 2-3 dages svartid.