https://fitnessfarum.goactivebooking.com/
Yoga, Stram Op eller TRX? Find det hold der passer dig

SKAL VI TRÆNE SAMMEN?

Styrke

Vælg mellem masser af forskellige holdtyper der kører hver eneste uge. Find alle hold i kategorien “Styrke” herunder:

PULS/STYRKE
PULS/STYRKE

Puls/Styrke er for dig der vil træne kondition og styrke på samme tid. Timen foregår i højt tempo og der arbejdes med en kombination af højintensitets konditionsøvelser og en række effektive styrketræningsøvelser, både med og uden udstyr. Alle kan deltage på timen, uanset niveau.

SENIORTRÆNING
SENIORTRÆNING

Seniortræning er til dig der gerne vil have styrket kroppen og de muskler og led vi bruger igennem hverdagsbevægelser. Til Seniortræning får du trænet kroppens store muskelgrupper som ben, baller, mave, ryg og arme igennem en række øvelser. Vi arbejder med at udfordre balancen og vores mobilitet der naturligt bliver svækket med årene. Træningen er lavet som cirkeltræning med konditionsopvarmning og udstrækning.
Alle kan deltage, uanset niveau.

STRAM OP
STRAM OP

I Stram op er der fokus på muskeludholdenhed og styrketræning af hele kroppen. Timen kan variere i forhold til øvelser og udstyr, eks håndvægte, elastikker, kropsvægt, stepbænk mm. Instruktøren guider og instruerer under hele timen, så alle kan være med. Holdet er for dig der ønsker en tonet og stærk krop.

TRX
TRX

TRX® er en effektiv træningsform med fokus på at udfordre dig på styrke, stabilitet, funktionalitet og core. Med grundig instruktion, TRX træningsslyngen og din egen kropsvægt kommer du igennem en række øvelser hvor store dele af kroppens muskler og stabilitet bruges konstant. Belastningen og sværhedsgraden af øvelserne kan tilpasses, så alle uanset erfaring kan være med og få glæde af træningen.

CROSS
CROSS

Cross er effektiv funktionel træning, hvor hele kroppen bruges optimalt i en lang række øvelser med f.eks. kettlebells, reb, vægtstænger og medicinbolde. Instruktøren motiverer og guider under hele træningen. Vi kombinerer konditionstræning, fleksibilitet og vægtløftning. Cross er træning hvor alle kan være med. Der er altid mulighed for at tilpasse vægten eller antal gentagelser, så niveauet passer til den enkelte.

previous arrow
next arrow