https://fitnessfarum.goactivebooking.com/
Yoga, Stram Op eller TRX? Find det hold der passer dig

SKAL VI TRÆNE SAMMEN?

Puls

Vælg mellem masser af forskellige holdtyper der kører hver eneste uge. Find alle hold i kategorien “Puls” herunder:

BIKE
BIKE

På Bike timerne bliver du udfordret på en hård cykeltime, som både indeholder længere intervaller, men som også vil have enkelte højintense intervaller undervejs. Timen er for dig, der ønsker at forbedre din kondition. Intensiteten er moderat til høj, og du kan helt sikkert mærke, at du lever!

COLOR BIKE
COLOR BIKE

Vores BodyBike Smart+ cykler giver dig mulighed for at følge din træning og måle dit fremskridt via deres egen app, Indoor Cycling App. Du kan connecte din smartphone til den cykel, du sidder på og dermed følge din træning undervejs. App'en indikerer din nuværende watt-zone og giver dig mulighed for at yde præcis det, som din instruktørs program dikterer. Sammen med vores træningssystem fra Intelligent Cycling og cyklerne fra BodyBike kører vi Color Bike. Intelligent Cycling er et visuelt system, der giver dig mulighed for at følge med i programmet, som din instruktør har sammensat for timen. Du kan bl.a. se nuværende intensitet, kadence, tid og position samtidig med at du kan følge med i, hvad den næste etape har at byde på.

BOKSETRÆNING
BOKSETRÆNING

Boksetræning bygger på øvelserne fra rigtig boksning og involverer både boksehandsker og slag. I stedet for at slå på hinanden bruger vi sandsække og pletpuder og får en både sjov og effektiv træning. Ud over selve boksetræningen består timen af en del konditionstræning som fx løb, sjipning, hop mv. Boksetræning er for alle og kræver ingen forudsætninger udover lyst til at være med.

ZUMBA
ZUMBA

ZUMBA er rigtig god træning for hele kroppen. Musikken, der primært er fra den latinamerikanske del af verden, forfører dig. Du bliver revet med og får god cardio- og intervaltræning. Vi danser bl.a. salsa, cumbia, merengue og reggaeton. ZUMBA er et godt bud på kalorieforbrænding - med den bonus, at du bliver ekstra glad af at danse, særligt sammen med andre! Alle niveauer tilgodeses. Alle kan være med uanset erfaring.

ZUMBASTEP
ZumbaStep

ZumbaStep er ligeså sjovt som Zumba! Stepbænken tilføjer blot ekstra cardiotræning. Al hoftearbejdet foregår på gulvet. Vi danser altid på nederste trin på stepbænken, så alle kan være med. Alle koreografier kan danses uden stepbænk, så hold dig endelig ikke tilbage med at prøve timen.

PULS/STYRKE
PULS/STYRKE

Puls/Styrke er for dig der vil træne kondition og styrke på samme tid. Timen foregår i højt tempo og der arbejdes med en kombination af højintensitets konditionsøvelser og en række effektive styrketræningsøvelser, både med og uden udstyr. Alle kan deltage på timen, uanset niveau.

CROSS
CROSS

Cross er effektiv funktionel træning, hvor hele kroppen bruges optimalt i en lang række øvelser med f.eks. kettlebells, reb, vægtstænger og medicinbolde. Instruktøren motiverer og guider under hele træningen. Vi kombinerer konditionstræning, fleksibilitet og vægtløftning. Cross er træning hvor alle kan være med. Der er altid mulighed for at tilpasse vægten eller antal gentagelser, så niveauet passer til den enkelte.

previous arrow
next arrow