https://fitnessfarum.goactivebooking.com/
Yoga, Stram Op eller TRX? Find det hold der passer dig

SKAL VI TRÆNE SAMMEN?

KRop & Sind

Vælg mellem masser af forskellige holdtyper der kører hver eneste uge. Find alle hold i kategorien “Krop & sind” herunder:

HATHA YOGA
HATHA YOGA

Hatha Yoga er for alle, uanset alder og erfaring. Hatha bliver ofte brugt til at beskrive en relativ enkel yogapraksis, der indeholder klassiske yogastillinger, meditation og åndedrætsøvelser - oftest udført i et roligt tempo med pauser mellem stillingerne. Efterhånden som du bliver mere øvet kan du udføre træningen med mere ”flow”, hvilket vil sige færre pauser og dermed en mere intensiv praksis. Vi anbefaler, at du medbringer en langærmet træningstrøje og egen måtte.

PILATES
PILATES

Pilates er for dig, der ønsker bedre kropsholdning, blive strammet op og få styrket de muskler, der støtter rygsøjlen. Øvelserne i Pilates fokuserer på stabilitet, styrke, udholdenhed og smidighed i muskelkorsettet, som musklerne i maven og ryggen under et samlet navn kaldes. Det er tekniske og specifikke øvelser, hvor der er meget fokus på vejrtrækningen. På Pilates timerne laver vi øvelserne primært siddende, liggende eller stående på alle 4. Vi træner på en måtte og bruger kun egen kropsvægt.

POWER PILATES
POWER PILATES

Power Pilates er mere dynamisk end pilates, og du kan her opleve de grundlæggende øvelser og teknikker, kombineret med mere styrkeprægede øvelser, der giver en mere intens og krævende træning. Der er stadig fokus på styrke, stabilitet og fleksibilitet for mave, ryg, skuldre, nakke og bækkenbund.

VINYASA YOGA
VINYASA YOGA

Vinyasa Yoga er en dynamisk yogaform, som består af styrkende sekvenser. Fokusset er at skabe et dynamisk flow mellem stillingerne i takt med åndedrættet. Gennem Vinyasa Yoga styrker du musklerne, balancen og din koncentrationsevne.

YIN YOGA
YIN YOGA

YIN yogaen er en meditativ yogaform, hvor du ligger i stillingerne i 3 - 5 minutter med fokus på bindevæv og meridianer. Yin yoga hjælper med at frigøre spændinger både fysisk og psykisk og øger din smidighed. Du arbejder på både det fysiske, mentale og spirituelle område. Yin yoga handler om at spænde af, give efter og strække bindevævet for derved at oparbejde en mere fleksibel krop med mere plads.

YOGA & MEDITATION
YOGA & MEDITATION

Yoga & Meditation er en blid form for Hatha yoga. Vi bevæger os i stille flow ind i dybe stræk, og trækker vejret ned i maven. Arbejder med kroppen gennem åndedrættet. Meditation som en naturlig forlængelse efter den fysiske praksis.

previous arrow
next arrow