https://fitnessfarum.goactivebooking.com/

FYSIOTERAPI

Fysioterapifaget var i gamle dage massage og varme pakninger. Det er gennem de seneste 20 år ændret markant. Der er kommet forståelse for, at kroppen ikke kan betragtes, som et apparat hvor der kun skal kigges på det ene sted, hvor smerter er placeret. 

Tilgangen er blevet mere individualiseret, og refleksion, klinisk ræsonnering og analyse af den enkelte patients problemstilling har fået en central plads og betydning for, hvordan fysioterapeuten håndterer patientens problematikker.

Der startes med et grundigt interview/anamnese, hvor der spørges ind til patientens problemstilling omhandlende smerter, funktionsnedsættelse samt hvad der kan forventes af besøget hos terapeuten.

Selve undersøgelsen omfatter fokus på hele kroppen. Dvs. der testes i alt kroppens væv. Muskler, led, myofascielt væv samt nervevæv. Der udføres en række specifikke test til at kunne nærme sig en forståelse for de sammenhænge, der har givet funktionsnedsættelse og smerter.

Ud fra fundene i undersøgelsen planlægges behandlingen som kan omfatte ledbehandling, som ledmobilisering samt manipulationsteknikker. Der arbejdes også på muskelvæv med myofascial release og udspændingsteknikker.

Der følges samtidig op med øvelsesterapi. Dvs. træning til at genvinde tidligere funktionsniveau og få smerterne væk samt allervigtigst få redskaber til at undgå at symptomerne kommer tilbage.

Diagnoser kan være mange. De typiske diagnoser som patienterne kommer med, er rygsmerter med eller uden udstråling til ben. Nakke smerter med eller uden udstråling til arme. Hovedpine. Smerter som fornemmes i enkelte led men som ofte har sammenhæng med mere brede kropsproblemer.

I du i tvivl om dit problem kan have effekt af fysioterapi kan du kontakte Fysikken og tale med vores fysioterapeut om dine muligheder.

PRISER FYSIOTERAPI


Fysioterapi Farum

Første konsultation

495,00 kr.

Efterfølgende konsultationer

349,00 kr.

Hold takst

119,00 kr.

Bemærk at du IKKE skal bruge en henvisning fra lægen til behandling og holdtræning hos Fysikken.